Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Det kan du bruge til børnefødselsdagen

Hos Vodskov Festudlejning har vi et stort udvalg af udlejningsmaskiner, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. En af de sammenhænge er børnefødselsdage – og det er især her, at udlejningsmaskiner som slushicemaskiner, popcornmaskiner og hoppeborge kommer til deres ret.

I denne artikel har vi derfor valgt at sætte lidt fokus på brugen af maskiner til børnefødselsdagen, og hvordan det kan gøre dagen til noget helt særligt. Vi har valgt at sætte fokus på de forskellige maskiner du kan bruge til børnefødselsdagen, og skrevet lidt om hvad du kan forvente.

Maskinerne til børnefødselsdagen

Du kan naturligvis sammensætte børnefødselsdagen nøjagtigt som du vil – denne artikel skal blot fungere som inspiration. Vi håber, at du læser med – og at du finder den information du har brug for. Vi står altid klar med vejledning i forbindelse med festen, og har du spørgsmål, kan du let komme i kontakt med os her.

Slushicemaskinen
Det sikre valg er altid slushicemaskinen, da den er billig, nem at sætte op og er populær hos børn (og voksne) i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige smagsvarianter til slushicemaskinen, og den passer perfekt til børnefødselsdagnen. Hos Vodskov Festudlejning kan du ligeledes finde en startpakke til slushicemaskinen, der ofte er nok til den mindre børnefødselsdag.

Hvis du påtænker at afholde fødselsdagen om sommeren, så er slushice som skabt dertil. Hos Vodskov Festudlejning kan du leje en slushicemaskine fra kun 450 kroner. Det er altså en udlejningsmaskine, der kan passes ind i de fleste budgetter.

Popcornmaskinen
Hvis du gerne vil glæde ungerne med lidt snacks til festen, så kan de få lov til at lave deres egne popcorn. Med en popcornmaskine fra Vodskov Festudlejning er du sikret lune og lækre snacks til festen, og popcornmaskinen er tilmed billig at leje.

Hos Vodskov Festudlejning har vi gode erfaringer med at udleje slushicemaskinen og popcornmaskinen til samme fest, da de søde slushice og de saltede popcorn er som skabt til hinanden. Vi kan uden problemer sammensætte en festpakke børnefødselsdagen – det er blot at kontakte os.

Hoppeborg
Hvis du virkelig vil sætte trumf på festen – og du gerne vil give ungerne en uforglemmelig dag – så skal du blot leje en af vores populære hoppeborge. En hoppeborg giver ungerne masser af motion, og sørger for mange timers underholdning. En hoppeborg er perfekt til børnefødselsdagen, da den får ungerne til at more sig samtidig med at de får brændt en masse krudt af.

Vi har to forskellige hoppeborge hos Vodskov Festudlejning, og vi hjælper naturligvis med at sætte hoppeborgen op på din adresse.

Det var vores bud på udlejningsudstyr, der er som skabt til børnefødselsdagen. Vi håber det gav lidt inspiration til din næste fest, og at du blev lidt klogere på Vodskov Festudlejning’s store udvalg af udstyr til festen.

newspaper templates - theme rewards