Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Hoppeborgene fra Vodskov Festudlejning

Vil du gerne supplere børnefødselsdagen, byfesten eller noget helt tredje med en hoppeborg? Så kan du finde forskellige hoppeborge hos Vodskov Festudlejning – og til en super god pris, naturligvis. Vi har to forskellige hoppeborge, der skaber glæde og underholdning til den festlige begivenhed. I denne artikel vil vi skrive lidt om vores to hoppeborge, og hvorfor det er så god en investering til festen.

Underholdning og motion til ungerne

Det er ikke uden grund, at vores hoppeborge er så populære – det giver nemlig ungerne fri adgang til masser af motion og underholdning. Børn i alle aldre har godt af masser af motion, og en hoppeborg til børnefødselsdagen eller byfesten, sørger for motion på den sjove måde. Der hører sig slik og søde sager til festen – og en hoppeborg kan være med til, at ungerne også får en chance for at få brændt krudtet af i løbet af dagen.

Hos Vodskov Festudlejning har vi kun gode oplevelser med børn og hoppeborge. Vi har arrangeret flere dage, hvor ungerne har fået fri adgang til vores hoppeborge, og det har været en ubetinget succes. En hoppeborg skaber nemlig glæde hos ungerne, og den sjove måde at bevæge sig på giver glade, men trætte, unger sidst på dagen. Præcis som en børnefødselsdag eller byfest skal gøre.

Som skabt til børnefødselsdagen eller byfesten

En hoppeborg er naturligvis målrettet ungerne – og sådan skal det være. Derfor anbefaler vi hos Vodskov Festudlejning, at du overvejer hvorvidt en hoppeborg ikke er en god investering i forbindelse med børnefødselsdagen eller byfesten.

Vi har endvidere et stort udvalg af udlejningsmaskiner, der sammen med en hoppeborg skaber rammerne for den perfekte fest. Hvis du vil gøre noget ekstra ud af børnefødselsdagen, så kan du med fordel leje en samlet pakke bestående af eksempelvis hoppeborg, popcornmaskine og slushicemaskine. Vores tætte samarbejde med klovnen Migu er endvidere det perfekte indslag til en sjov og underholdende dag.

Hvis du gerne vil høre mere om hvad Vodskov Festudlejning kan gøre for dig, så kan du kontakte os her.

Bungee Bane og Spiderman

Som nævnt tidligere, har vi to forskellige hoppeborge du kan leje. Den ene er vores Bungee Bane, der giver ungerne mulighed for at løbe frem og tilbage, samtidig med at de kaster sig selv og hinanden rundt på den bløde pude. Vi har erfaret at især drengene er meget vilde med Bungee banen.

Den anden model er vores Spiderman hoppeborg. Det er en hoppeborg i to etager, der giver ungerne mulighed for at lege Spiderman for en dag. Denne hoppeborg er populær hos både pigerne og drengene, og er især egnet til byfesten.

newspaper templates - theme rewards