Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Sådan får du styr på din festmenu

En stor del af den vellykkede fest afhænger af festmenuen og opstillingen. Der er nemlig ikke noget, der kan få folk i godt humør, som god og velsmagende. Du kan derfor med fordel bruge en del energi på at sammensætte den helt rigtige festmenu. Men hvad er det helt præcist, at du skal tænke på? Det kan du få svar på i denne artikel.

Du kender det sikkert selv. Nogle af de bedste og sjoveste fester du har været en del af, har som regel også haft en vellykket og velsmagende festmenu. Det er nemlig en rigtigt stor del af dét at holde fest. Gæsterne bliver i godt humør, maverne bliver fyldte – og humøret er højt allerede inden musikken for alvor toner ud i lokalet. Ofte har folk megen fokus på musik, inventar og des lige i forbindelse med forberedelserne til festen – men maden er absolut mindst lige så vigtig. Hvis ikke vigtigere.

Få styr på din festmenu

Når du skal planlægge maden til din festen, så er det altid en god ide at lave et overslag over dit budget. Det er en ret basal ting, da du jo skal dække alle omkostninger ud fra dit samlede budget. Hvis du vælger at investere i dyrere mad, så bliver der mindre fokus på underholdning og vice versa.

Dernæst skal du gøre dig nogle tanker omkring festens anledning – og hvor den skal holdes. Det er klart, at der er forskel på folk – og der er forskel på fester. Hvis anledningen er mere uformel, så kan en vellykket og velsmagende festmenu sagtens være enkel og uden de store anretninger. Hvis du eksempelvis lejer et af vores festtelte, og den festlige anledning er i sommermånederne, så kan en stor grill-buffet eller helstegt pattegris være lige i øjet. Er festen derimod mere formel, så er det en anden slags menu, du skal på jagt efter.

En sidste ting der kan være en god rettesnor – efter at budgettet og festens location er på plads – er at holde budgettet op mod antal gæster. På denne måde kan du let få et overblik over, hvor meget hver kuvert må koste, og om budgettet måske skal fordeles lidt anderledes. Hvis du har sat dig for én bestemt festmenu, som fordrejer budgettet en smule, så er der heldigvis utallige muligheder for underholdning – foruden livemusik. Hos Vodskov Festudlejning kan du eksempelvis leje en billig jukebox eller et karaokeanlæg. Det kan med garanti sætte gang i danseskoene.

Drikkevarerne skal også på plads

Du er nu nået der til, hvor festmenuen og underholdningen er på plads. Du har holdt dig indenfor budgettet, og er klar til at holde et brag af en fest. Men, du mangler jo lige en enkelt – og ofte essentiel del af festen – nemlig drikkevarerne.

Hos Vodskov Festudlejning har du mulighed for at leje et fadølsanlæg og tilkøbe fustager med forskellige slags fadøl. Det er vores erfaring, at fadøl er et hit til stort set alle arrangementer. Det er sjældent, at der ikke bliver taget for af varerne, når der er opstillet et fadølsanlæg med iskold og velsmagende øl.

Et fadølsanlæg sammen med nogle gode flasker vin, er med til at dække drikkevarerne ind – og vi ville blive meget overraskede, hvis du fik klager på den konto. Hvis du vil se vores udvalg af fadøl, kan du se dem her.

newspaper templates - theme rewards