Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Tips til slushicemaskinen

En slushicemaskine kan for alvor sætte kulør på festen – og det er en billig løsning, hvis du gerne vil tilføre lidt ekstra til den festlige lejlighed. Hos Vodskov Festudlejning kan du nemt og billigt leje en slushicemaskine, og vi har et væld af spændende smagsvarianter. I denne artikel giver vi dig nogle lette og håndgribelige tips til hvordan du får det meste ud af slushicemaskinen.

Hvis du påtænker at leje en slushicemaskine, så kan det være nyttigt at læse lidt op på, hvordan man får det meste ud af maskinen – og hvordan man betjener den mest hensigtsmæssigt. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med, og det er slet ikke så svært. En slushicemaskine kan bruges til børnefødselsdagen, afslutningsfesten i idrætsklubben, byfesten eller hvilken som helst anden festlig begivenhed. Du kan nemlig hurtigt forvandle den velsmagende slushice fra børnedrik til voksendrik – og resultatet er utroligt velsmagende og lækre drinks.

Fra børnedrik til voksendrik

Den normale slushice er naturligvis aldeles børnevenlig, og ungerne plejer at elske de forskellige varianter vi kan tilbyde. Særligt populær er smagsvarianter som champagnebrus, sport og ice blue. Vi har dog et væld af andre smagsvarianter, så du kan uden tvivl finde én du synes særligt godt om.

Hvis du påtænker at bruge vores slushicemaskine til en voksenfest, så kan du nemt lave velsmagende drinks ved at tilføre alkohol til den færdige slushice. Resultatet er lækre drinks, der med garanti sætter gang i festen.

Vi anbefaler at;

  • Du hælder én liter alkohol i kammeret til en mild drink
  • Du gælder halvanden liter alkohol i kammeret til en middelstærk drink
  • Du hælder to liter alkohol i kammeret til en stærk drink

Det anbefales endvidere at du først tilfører alkolhol til kammeret, når slushicen er færdig. Alkohol kan som bekendt ikke fryse, og det forlænger frysetiden såfremt du hælder alkohol i den ufærdige blanding. Slushicemaskinen kan godt bruge et par timer på at lave den færdige læskedrik, så vær gerne ude i god tid.

Forberedelse betaler sig

Som nævnt ovenfor, så kan det godt tage noget tid at få slushicen parat – så det betaler sig at stille maskinen op i god tid, og ikke mindst at have slushice blandingen parat. Det kan være en fordel at stille slushicemaskinen op dagen i forvejen, således at du er fortrolig med betjeningen, og ikke skal stresse over opstillingen medens gæsterne er på trapperne.

Hos Vodskov Festudlejning anbefaler vi, at du lader slushice blandingen stå et køligt sted, da det forkorter den tid det tager at gøre slushicen færdig. I denne forbindelse er det også vigtigt at påpege, at du ikke må slukke for slushicemaskinen så længe der er væske i maskinen. Det betyder med andre ord, at du også skal lade den stå tændt om natten, såfremt du stiller op dagen i forvejen.

Hvis du holder ovenstående in mente, så er det ingen sag at betjene og leje en slushicemaskine. Vi står naturligvis altid klar med spørgsmål og inspiration – og du kan let kontakte os her. Slutteligt vi komme med lidt inspiration til velsmagende voksendrinks.

Ice-bjørn
Ice Blue-smag og vodka

Brandbil
Hindbær-smag og Jaegermeister

Rum & coke
Cola-smag og Bacardi-rom

Slushice Daiquiri
Hindbær-smag og spiced-rom

newspaper templates - theme rewards