Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Borde og stole

borde-og-stole Lej alt udstyret til din fest hos Vodskov Festudlejning. Vi har et stort udvalg af inventar til festen; herunder forskellige borde og stole. I nedenstående pristabel kan du se udvalg og priser på inventar.

 BeskrivelsePris per styk
Bord 6 personer (76 x 180 cm)35 DKK
Buffet/arbejdsbord (76 x 180cm) Højdejusterbar50 DKK
Bord 8 personer (76 x 240 cm)50 DKK
Bord 8 personer rundt (Ø152 cm)50 DKK
Bord 10 personer rundt (Ø180 cm)75 DKK
Cafebord (H: 110 x Ø80 cm)50 DKK
Borde/Bænke 67/220 25/220100 DKK
Havestol10 DKK
Klapstol (polstret)12 DKK
Blå Stabelstol (polstret)20 DKK
Rød Stabelstol (polstret)20 DKK
Trend Stabelstol (polstret)30 DKK
Lysekrone100 DKK
5-armet lysestage50 DKK
Kronelys / fyrfadslys4 DKK
Sløjfe til overtræk**10 DKK
Betræk til cafebord65 DKK
Betræk til stabelstol25 DKK
Dug (140 x 140 cm, 220 x 220 cm, 140 x 180 cm, 140 x 250 cm.)65 DKK
Stofservietter10 DKK
Baby højstol20 DKK
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.
** Lilla, hvid, kongeblå eller støvblå andre kan skaffes

Leje af borde og stole

Hvis du står og skal planlægge en stor fest, så kan det være nyttigt at indhente hjælpe udefra. Hos Vodskov Festudlejning kan du altid finde en hjælpende hånd til planlægningen af festen, og vi har et bredt udvalg af inventar til den festlige begivenhed. Hvis du har besluttet dig for at leje et af vores festtelte, så kan det være en god ide at kigge efter borde og stole i samme ombæring. På denne måde får du nemlig en samlet løsning, og du slipper for at skulle døje med logistikken omkring transport af borde og stole.

Hos Vodskov Festudlejning tilbyder vi et bredt udvalg af inventar til udlejning, som gør det nemmere for dig at afholde festen. Uanset om du skal afholde fødselsdag, bryllup eller stor byfest har vi udstyret til dig. Kontakt os for mere information omkring alt det praktiske – eller for at få et uforpligtende tilbud.

Den samlede løsning

Hvis du gerne vil afholde en festlig begivenhed på den letteste og smarteste måde, så har du muligheden for at leje ’en samlet løsning’ hos os. Vi har et bredt sortiment, og det står dig frit for, at leje netop dét du har brug for. Det er naturligvis ikke det samme udstyr der skal bruges til firmafesten, som til dåbsfesten. Uanset hvad du påtænker, så kan du hos Vodskov Festudlejning finde det hele til en god pris.

For mange mennesker kan det være svært, at finde borde og stole til en hel forsamling – og det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi har inventar til selv helt store fester, og du kan leje borde og stole til en skarp pris. Derudover kan vi levere vores inventar, således at du slipper for at tænke på logistikken. Hos Vodskov Festudlejning vil vi gerne gøre det nemt for dig at afholde den festlige begivenhed, således at du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt.

Hvis du har spørgsmål til vores priser eller udlejningsudstyr, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi har stor erfaring med afholde festlige begivenheder – og kan helt sikkert også hjælpe dig godt på vej.

newspaper templates - theme rewards