Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Glas og glasvarer

glas-og-glasvarer Skal du have mange gæster til fest – så kan det være nyttigt at indhente service udefra. Vi har et stort udvalg af glas og glasvarer. Uanset hvad du måtte have brug for til festen, så kan du leje det her.

 BeskrivelsePris per styk
OpvaskAlle priser er inkl. opvask
Rødvinsglas (35 cl)2,75 DKK
Hvidvinsglas (24 cl)2,75 DKK
Portvinsglas (15 cl)2,75 DKK
Cognacglas (40 cl)4 DKK
Champagneglas (19 cl)4 DKK
Drinksglas2,75 DKK
Ølglas (34 cl)2,75 DKK
Vandglas2,75 DKK
Portionsglas (30 cl)4 DKK
Glaskande10 DKK
Glasskåle (13 cm)4 DKK
Karaffel10 DKK
Salatskål10 DKK
Ølkande 2L30 DKK
Vase20 DKK
Irish coffee glas4 DKK
Askebæger2 DKK
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.
** OBS: Lejes kun ud sammen med telt og/eller borde og stole.

Leje af glas og glasvarer

Hos Vodskov Festudlejning har vi alt til din fest – også service, glas og glasvarer. Hvis du planlægger en stor fest, polterabend eller byfest, så kan det være en stor opgave at finde service til hele forsamlingen. Dertil kommer problemer og besvær forbundet med logistik, opstilling og meget mere. Med Vodskov Festudlejning kan du nemt komme udover denne hurdle, ved at leje vores service, glas og glasvarer. Hvis du eksempelvis skal afholde et stort arrangement, så er det nærliggende at sammensætte en totalløsning med borde og stole, festtelt og service.

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring vores service, glas, glasvarer eller totalløsninger – så skal du blot kontakte os for at høre nærmere. Vi er naturligvis altid parate med en hjælpende hånd, og vi kan ydermere hjælpe dig med et uforpligtende tilbud.

Glas til forskellige lejligheder

Vi tror fuldt og fast på, at det skal være nemt at afholde festlige begivenheder – og at udlejningsudstyr kan være hjælpemidlet hertil. Vi har et stort udvalg af udlejningsudstyr, og vi kan være behjælpelige i mange forskellige forbindelser.

Ovenstående tabel viser vores store udvalg af glas og glasvarer til udlejning, og vores store sortiment gør Vodskov Festudlejning til det ideelle valg uanset anledning. Hvis du er lidt i vildrede, omkring hvilke glas og glasvarer du har behov for, så kan vi vejlede dig og hjælpe med selve planlægningen. Vi har nemlig festudstyret til alle festlige lejligheder; fra børnefødselsdagen til brylluppet.

Uanset hvad du står og skal planlægge, så finder du hos Vodskov Festudlejning en sikker samarbejdspartner, der vægter gode priser og gennemsigtighed. Kontakt os allerede i dag, og find udstyret til din næste fest.

newspaper templates - theme rewards