Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Maskiner

jukebox Hos Vodskov Festudlejning har vi et stort udvalg af udlejningsudstyr til din fest. Hvadenten du måtte søge en softicemaskine eller et fadølsanlæg, så finder du det hos os. Og det er endda til skarpe priser.

 BeskrivelsePris per stykTilbehør
Softicemaskine model #21500 DKKLæs mere
Slushicemaskine600 DKKLæs mere
Popcornmaskine (bordmodel)350 DKKLæs mere
Fadølsanlæg m. 2 haner400 DKKLæs mere
KaraokeanlægFra 1400 DKK**Læs mere
JukeboxFra 1400 DKK**Læs mere
Disco spejlkugle m/ 2 lys350 DKKLæs mere
Disco lys200 DKKLæs mere
Dansegulv lys200 DKKLæs mere
Røgkanon med væske250 DKKLæs mere
Generator250 DKK-
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.
** Vi har flere forskellige karaokeanlæg og Jukeboxe.
*** Lyset skifter til musikken

Leje af maskiner

Vil du gerne have, at festen bliver helt uforglemmelig? Så kan du med fordel leje en af vores udlejningsmaskiner. En udlejningsmaskine er nemlig med til at gøre festen til noget helt særligt – og det bringer underholdningen i hus. Vi har et stort udvalg af udlejningsmaskiner, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og som alle kan lejes til favorable priser.

Vores udlejningsmaskiner kan være ideelle til afslutningsfesten i sportsklubben eller til byfesten – men de kan også være en sjov og glædelig tilføjelse til familiefesten. Med vores udlejningsmaskiner finder du noget for enhver smag, og det er som bekendt kun fantasien, der sætter grænser.

Hvornår kan du bruge udlejningsmaskiner

Det er som udgangspunkt ideelt at leje en eller flere af vores maskiner til afslutnings- eller byfesten. Her kunne det være en glædelig tilføjelse til festen med vores fadølsanlæg, Jukebox eller karaokeanlæg. Det vil med garanti sætte gang i festen, og dine gæster vil med sikkerhed huske den sjove aften. Vores udlejningsmaskiner kan lejes til en skarp pris, og vi er altid behjælpelige med at arrangere og planlægge festen.

Men, det er ikke kun i forbindelse med afslutnings- og byfesten, at en udlejningsmaskine fra Vodskov Festudlejning kan være en god ide. Det kan nemlig også være en rigtigt sjov og god tilføjelse til studentergildet, fødselsdagen, børnefødselsdagen eller brylluppet. Vi har nemlig også en softicemaskine, slushicemaskine og popcornmaskine. Vi kan med andre ord levere udlejningsmaskiner til enhver anledning.

Hvis du har lyst til at høre mere om vores udlejningsmaskiner, så kontakt os for en uforpligtende snak.

newspaper templates - theme rewards