Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Fadølsanlæg

fadoelsanlaeg Hvis du mangler kolde og velsmagende øl til festen, så kan du leje et billigt fadølsanlæg her. Hos Vodskov Festudlejning har vi ydermere en rullebar, der gør festen til noget helt særligt. Se priser og varianter her.

 BeskrivelsePris
Fadølsanlæg400 DKK
Rullebar m/ fadølsanlæg600 DKK
Hancock Pilsner 15L370 DKK
Hancock Pilsner 30L740 DKK
Hancock Black Lager 15L420 DKK
Hancock Black Lager 30L840 DKK
Thy Pilsner (20 liter)675 DKK
Thy Classic (20 liter)675 DKK
Økologisk Thy Pilsner (20 liter)720 DKK
Økologisk Thy Classic (20 liter)720 DKK
Limfjords Porter (20 liter)740 DKK
Julefnug (20 liter)950 DKK
Tuborg Pilsner (25 liter)690 DKK
Tuborg Classic (25 liter)790 DKK
50 stk. engangskrus85 DKK
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.

Leje af fadølsanlæg

Vi kender alle det klassiske fadølsanlæg, og det er som regel noget, der får folk i et glimrende humør. Hos Vodskov Festudlejning kan du leje et billigt fadølsanlæg – og vi har et stort udvalg af velsmagende øl. Hvis du skal sætte gang i festen, og gerne vil have folk på dansegulvet, så skal du leje et fadølsanlæg hos os.

Hos Vodskov Festudlejning vil vi gerne hjælpe dig til at afholde den bedst mulige fest – og derfor vi har et stort udvalg af udlejningsudstyr. Hvis du gerne vil leje et billigt fadølsanlæg, så kan vi endvidere tilbyde en rullebar, der sætter den helt rigtige stemning for festen.

Lidt om vores forskellige øl

Vi har et stort udvalg af forskellige øl på fustage, som du kan tilkøbe. Alle øl er ikke lige – og det er vidt forskelligt, hvad folk godt kan lide. Vi har derfor et bredt udvalg, således at de fleste kan findes netop deres favorit.

Thy fadøl og økologisk Thy fadøl
Fadøl fra Thisted Bryghus er populær over hele landet – og det er ikke uden grund. Thy fadøl er nemlig langtidslagret i bryghusets kældre, som får den gode smag frem. Den klassiske pilsner fra Thisted Bryghus er elsket over hele Danmark, og den friske smag kan nydes af de fleste.

Thy Classic er en mørk og fyldig øl, der blev lanceret tilbage i 2001. Smagen fra en Thy Classic aftager ikke så hurtigt som andre classic-typer, hvilket bidrager til en større oplevelse. Hvis du er til mørk øl, så er Thy Classic noget af det bedste herhjemme.

Limfjordsporter
Den klassiske Limfjordsporter fra Thisted Bryghus kom til verden helt tilbage i 1989. Limfjordsporteren har mange udsædvanlige ingredienser som eksempelvis lakrids – og det er brygmesterens personlige favorit. Limfjordsporteren er en stærk øl med en alkoholprocent på 7,9 %.

Er du interesseret i at høre mere om vores fadølsanlæg, rullebar eller fustager – så kontakt os her.

newspaper templates - theme rewards