Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Popcornmaskine

popcornmaskine En popcornmaskine er det perfekte valg til børnefødselsdagen eller byfesten – og hos Vodskov Festudlejning kan du leje en popcornmaskine til den stærk pris. Vi har endvidere en startpakke, der hjælper dig godt igang.

BeskrivelsePris
Rengøring efter brug200 DKK
Popcornmaskine (bordmodel)350 DKK
Startpakke**, ca. 80 portioner250 DKK
Popcornbægre2,25 DKK
Kræmmerhus (papir)1,50 DKK
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.
** Alle startpakker indeholder popcorn, salt og fedt.

Leje af popcornmaskine

En popcornmaskine bringer glæden frem til festen, og den er meget nem at betjene. Hvis du påtænker at afholde børnefødselsdag, så vil en popcornmaskine fra Vodskov Festudlejning uden tvivl vække begejstring. En popcornmaskine er billig at leje, den er nem at sætte op og nem at betjene.

Hos Vodskov Festudlejning har vi gode erfaringer med popcornmaskiner til både børnefødselsdagen, afslutningsfesten eller byfesten. Om sommeren kan du bruge popcornmaskinen udenfor – og i vintermånederne skaber de lune, velsmagende popcorn hygge. Med vores startpakke kommer du godt fra start, og der ofte rigeligt til mindre arrangementer.

Den nemme løsning

Hos Vodskov Festudlejning tror vi på gennemsigtighed og klar tale. Du finder derfor altid vores priser inklusiv moms – og vi har oftest særlige priser på udlejningsudstyr, hvis du selv står for afhentning. Dette gør sig også gældende for vores popcornmaskine. Det skal være nemt at holde fest.

Hvis du vælger at leje vores billige popcornmaskine, så kan vi tilbyde en startpakke indeholdende hele 90 portioner. Det er oftest nok til de fleste arrangementer, og du får det hele til en fordelagtig pris. Vi har to forskellige modeller af popcornmaskiner, men uanset hvilken du vælger, får du popcornmaskinen til en stærk pris.

Hos Vodskov Festudlejning har vi erfaret, at vores udlejningsmaskiner med fordel kan indgå i en totalløsning bestående af eksempelvis udlejningstelt, udlejningsmaskine og service. Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud, så kan du nemt kontakte os her.

newspaper templates - theme rewards