Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Slushicemaskine

slushicemaskine Hos Vodskov Festudlejning kan ud nemt og billige leje en slushicemaskine. Vi har et stort udvalg af forskellige smagsvarianter, og vores startpakke klæder dig godt på til festen. Se vores udvalg og priser her.

 BeskrivelsePris
Slushicemaskine600 DKK
Startpakke**220 DKK
50 slushice krus70 DKK
50 sugerør med ske25 DKK
1L slushicesaft44 DKK
SmagsvarianterRing for at høre mere
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.
** 50 krus, sugerør m/ ske og to forskellige slags saft á 2 liter (ring for at høre om dine muligheder).

slushicemaskine, vodskov festudlejning slushicemaskine, vodskov festudlejning slushicemaskine, vodskov festudlejning krus og hoppeborg 007 krus og hoppeborg 006 krus og hoppeborg 005

Leje af slushicemaskine

En slushicemaskine er udlejningsudstyr der gør festen sjovere for både børn og voksne – og så koster en slushicemaskine ikke en formue at leje. Med en slushicemaskine fra Vodskov Festudlejning er du sikret lækre, kolde drinks i løbet af dagen – og hvis de voksne skal have en fest om aftenen, så kan du lave lækre og velsmagende drinks med slushice.

En slushicemaskine fra Vodskov Festudlejning er nem at betjene, den er billig at leje og så har vi et stort udvalg af velsmagende slushice; eksempelvis ananas, appelsin, cola, hindbær og mange, mange flere. Hvis du gerne vil leje vores billige slushicemaskine, så kontakt os her.

Hvornår kan du bruge en slushicemaskine

En slushicemaskine kan bruges i alle anledninger – lige fra børnefødselsdagen til afslutningsfesten til herremiddagen. En slushicemaskine fra Vodskov Festudlejning bidrager nemlig med lækre drinks til både store og små. Vi har ydermere sammensat en startpakke, således at du kommer godt fra start.

Til børnefødselsdagen
En slushicemaskine er det ideelle valg til børnefødselsdagen, da børn i alle aldre elsker slushice. Ydermere forbinder børn ofte slushice med hyggelige ture, udflugter eller arrangementer – hvorfor festen bliver sjovere allerede fra start. Med en slushicemaskine og en startpakke fra Vodskov Festudlejning bliver børnefødselsdagen hurtigt en succes.

Til voksen-festen
Selvom du og dine gæster ikke længere er børn – så kan I stadigvæk nyde rigtigt godt af en slushicemaskine. Det er nemlig ingen sag at lave velsmagende drinks med en slushicemaskine, og det er noget dine gæster bliver vilde med. En iskold drink med slushice er en absolut vinder til festen, og noget som dine gæster vil huske.

Hvis du mangler inspiration til festen, så kan du altid ringe til Vodskov Festudlejning for en uforpligtende snak. Vi har altid gode ideer, vejledning og gode råd parat – helt uden beregning naturligvis.

newspaper templates - theme rewards