Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Softicemaskine

softicemaskine Hos Vodskov Festudlejning finder du et stort udvalg af udlejningsmaskiner – herunder en softicemaskine og tilbehøret hertil. En softicemaskine er en sjov tilføjelse til børnefødselsdagen, og hos os finder du den til en favorabel pris.

 BeskrivelsePris
Softicemaskine1500 DKK
2L Debic milkshake (kan bruges til softice men må ikke sælges som sådan)95 DKK
5L Debic softicemix (5 L)300 DKK
Vebbestrup softice mix (10 L)**700 DKK
Smag til 2 liter softice (chokolade/pistacie/jordbær)20 DKK
Bæger m/ ske3,75 DKK
Vaffel3,75 DKK
Vaffelskål m/ chokolade (60 stk.)340 DKK
1 kg. grov chokoladedrys 160 DKK
1 kg. lakridsdrys160 DKK
1 kg. mixed sprinkles160 DKK
1 kg. strawberry sprinkles160 DKK
1 kg. lakrids sprinkles160 DKK
1 kg. pistacie sprinkles160 DKK
1 kg. tutti-frutti crunch160 DKK
1 kg. jordbær crunch160 DKK
1 kg. cacao160 DKK
1 kg. chokolade linser180 DKK
1 kg. flydende topping***120 DKK
Daim stykker250 DKK
Hakkede, ristede nødder250 DKK
400 g. Oreo Crushed Cookie70 DKK
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser. Husk at en softicemaskine er en lynkøler, og derfor skal bruge 13 amp. for at kunne køre optimalt.
** Vebbestrup er ren flødeis og bliver holdt på frost, det skal i køleskab i 3 dage inden det skal bruges og er der efter brug noget tilbage kan det stilles på køl i max. 7 dage. Vi tager ikke uåbnet Vebbestrup is retur.
** Alle slags drys fåes i 500 grams poser til 85 DKK. Chokolade linser dog 100 DKK.
*** Vælg mellem jordbær, chokolade, lakrids eller karamel.

softicemaskine-nysofticemaskine-ny-2

Vi kan nu levere smagstilsætning så det er muligt at få enten pistacie-, chokolade- eller jordbærsmag. Leveres i flasker der passer til 1 karton is (2L) og prisen er kun 20,-

Leje af softicemaskine

Hos Vodskov Festudlejning kan du leje en softicemaskine og alt det tilbehør, der hører sig til. Med en softicemaskine kan du selv lave dine helt egne softice til festen – og dine gæster kan selv få lov at bestemme topping samt drys. Det er noget, der kan gøre festen til noget helt særligt, og særligt de mindre børn vil elske softicemaskinen.

Vores softicemaskine er nem at betjene, og den skaber med garanti glæde til din festlige begivenhed. Vi har endvidere et stort udvalg af topping og drys, således at der er noget for enhver smag.

Hvad skal du have med

Hvis du vælger at leje vores softicemaskine, så har du flere muligheder for køb af tilbehør. Som udgangspunkt skal du altid have softicemix med til softicemaskinen – og hvor meget softicemix du skal have, afhænger naturligvis af, hvor mange softice du regner med, at skulle servere. Med en pose softicemix på 2 liter har du nok til ca. 15 softice.

Det næste du med fordel kan tilkøbe, er vores kræmmerhus eller bægre. De lækre softice skal naturligvis serveres i enten et kræmmerhus eller bæger, og hvis du tilkøber begge dele, er du sikret at alle dine gæster kan få netop deres favorit.

Det sidste du kan tilkøbe hos Vodskov Festudlejning, er en eller flere toppings. Vi har et stort udvalg af toppings i både 500 grams og 1000 grams poser – og vi har ligeledes flydende topping med jordbær-, chokolade- og karamelsmag.

Hvis du er interesseret i at leje vores softicemaskine, så kan du nemt kontakte os her.

newspaper templates - theme rewards