Ring og bestil: 26 84 58 09
Udbringning og afhentning

Gasvarer

ovne-og-varmere Hvis du mangler en gasovn eller gasgrill til din fest, så har vi det her hos Vodskov Festudlejning. En gasgrill er perfekt til festen, og en nem måde at lave god mad på. Vi har både gasgrill og gasflasker til udlejning.

BeskrivelsePris per styk
Gasgrill450 DKK
Rengøring af grill250 DKK
Ombytning af 5 kg glasflaske160 DKK
Ombytning af 10 kg gasflaske230 DKK
Ombytning af 11 kg gasflaske240 DKK
Diesel varmekanon1000 DKK
Varmeovn75 DKK
* Alle vores priser er inklusiv moms. Læs vores betingelser.
Billeder af vores varmere, grill og ovne (klik for at forstørre)
gas-grill

Leje af varmere og ovne

Hos Vodskov Festudlejning kan du leje både gasgrill og gasovn. Det er udlejningsudstyr, der gør festen lidt sjovere, og det er samtidig en god måde at lave nem og velsmagende mad på. Det er næsten lige meget hvilken festlig begivenhed du påtænker at afholde, så er en gasgrill vejen til lækker og dejlig mad. Hvis du skal afholde festen i et af vores festtelte, så kan du med fordel leje en gasovn, således at dine gæster ikke fryser ud på de sene nattetimer.

Hold den perfekte grillfest

Der behøver ikke være nogen særlig grund til at afholde en festlig begivenhed – det kan være nok at solen skinner, og at du er omgivet af de mennesker du holder af. I denne forbindelse er det ideelt at afholde en sjov og uformel grillfest sammen med dine venner og familie. Hos Vodskov Festudlejning finder du alt udstyret til grillfesten, og vi hjælper gerne med at stille op. Det kan ligeledes være en god ide at arrangere en hyggelig grillfest, hvis du skal holde afslutningsfest for din sportsklub eller som en del af byfesten.

Hvis du har besluttet dig for at afholde en grillfest, så kan du leje alt hvad du skal bruge hos Vodskov Festudlejning. Vi har både gasgrill og gasovn til udlejning samt festtelte. Hvis festen skal have endnu et hak opad, så kan du også leje både hoppeborge og Jukeboxe hos os. Sammen kan vi skabe rammerne for den perfekte fest.

Kontakt os for mere information og vejledning. Det hele er uforpligtende og gratis – naturligvis.

newspaper templates - theme rewards